Palvelumme

Palvelumme

Insinööritoimisto Penttilä Oy

 

Insinööritoimisto Penttilä Oy on yritys, joka erikoistunut sähköalan palveluihin ja tuotteisiin. Tarjoamme monipuolisia sähköpalveluita niin yksityisille asiakkaille kuin yrityksillekin. Toimintamme kattaa sähköasennukset, sähköhuollot, sähkötarvikkeiden myynnin ja vianetsinnän sähköongelmissa.

 Nimestä huolimatta olemme lähempänä perinteistä sähköasennusliikettä kuin suunnittelutoimistoa.

**Palvelumme: **

 

  1. *Sähköasennukset*: Suunnittelemme ja toteutamme sähköasennukset aina uusista rakennusprojekteista kodin sähköremontteihin. Varmistamme turvalliset ja toimivat sähköjärjestelmät.

 

  1. *Sähköhuolto*: Tarjoamme sähköjärjestelmien säännöllistä huoltoa ja tarkastuksia varmistaaksemme niiden toimivuuden ja turvallisuuden.

 

  1. *Sähkötarvikkeiden myynti*: Meiltä löydät laadukkaat sähkötarvikkeet erilaisiin tarpeisiin. Autamme myös valitsemaan oikeat tuotteet projekteihisi.

 

  1. *Vianetsintä*: Ratkaisemme sähköongelmat nopeasti ja tehokkaasti. Kokenut henkilökuntamme pystyy paikantamaan ja korjaamaan viat ammattitaidolla.

 

Insinööritoimisto Penttilä Oy on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen luotettavia ja turvallisia sähköratkaisuja. Ota yhteyttä, kun tarvitset apua sähköalan haasteissa!

 

Takaisin blogiin